IV. Silvestrovské putování

31.12.2017 10:00


IV. SILVESTROVSKÉ PUTOVÁNÍ
Čas neúprosně ubíhá a jsme opět na konci roku ,je Silvestr 31.12. 2017   a my ,,MYŠENÁCI´´vyrážíme  již na  tradiční  IV.silvestrovské  putování na ,, DIVADLO" na nuzovský kopec.
Pod vedením šéfa výpravy Radka Bláhů  v 10 hodin vycházíme v hojném počtu na  známou pout .Každý si v  batůžku nesl buřty a něco dobrého na zahřátí.  Z Myšence, kolem řeky  směrem na Žďárské Chalupy . U řeky se k nám připojila 4 děvčata z Protivína .Z Chalup  jdeme  přes Malé Chalupy do Nuzova,kde se   k nám přidali  další účastníci putování.Cesta nám rychle ubíhala při vyprávění veselých příhod . Před polednem jsme dorazili do cíle. .Kluci rozdělali oheň.Opekly jsme si buřtíky a posilnily  se výborným svařáčkem,uvařeným v kotlíku nad ohněm. .Odpočatí  a s veselou náladou se naše výprava vydala na zpáteční cestu Nejmladší mezi námi  byla 4 letá Gábinka- pod vzorným dohledem  svého tatínka  , 6 letá  Zdenička a 9 letá Hanička .Děvčátka s námi bez problémů  a bez únavy urazily  10 km. Jsou moc šikovná .Nesmím zapomenout  na naše obranáře- 4 pejsky .  Počasí bylo téměř jarní ,teplo 13 stupňů nad nulou  a cestou domů nám svítilo sluníčko.
Ve 14 hodin jsme naše putování  opět zakončily  výbornou kávou  u Bláhů v garáži . Příjemně unaveni jsme se rozešly do svých domovů, připravit se na dlouhou silvestrovskou noc.
Bylo to krásné putování , krásnou  krajinou   a bezva parta .
Těšíme  se  zase za rok !     J.B.